ASSALAMUALIKUM W.B.T DAN SALAM SEJAHTERA

PERTAMA2NYA MARI KITA BERMUHASABAH DIRI INI YANG SEMAKIN HARI SEMAKIN LEKA DENGAN DUNIA.. DUNIA YANG PENUH TIPU DAYA DAN PERMAINAN .. NAMUN HAKIKATNYA ATURANNYA ADALAH KETENTUAN ILAHI.. WAHAI SAHABTKU, MARILAH KITA BERSYUKUR DENGAN PELBAGAI REZEKI DAN NIKMAT YANG DIKURNIAKAN KEPADA KITA IAITU HAMBA YANG SENTIASA DIUJI..

KITA JUGA DIUJI DENGAN KEKERINGAN DUIT YANG MENJADI NEGATIF SIMPANANNYA.. DIRI INI JUGA MERASA KEADAAN TERSEBUT DAN DIHARAPKAN SAHABAT BERSABAR ... PIHAK JPA TELAH MENAMPAL NOTIS PEMBERITAHUAN TENTANG KELEWATAN PEMBAYARAN DUIT TERSEBUT .. ALHAMDULILLAH, MEREKA TELAH MENYEDIAKAN ALTERNATIF IAITU MENDAPAT DUIT AWAL RM500..

PROESEDURNYA ADALAH SAHABAT PERLU MEMBAWA SALINAN I/C ATAU SALINAN SLIP KEPUTUSAN PEPERIKSAAN DAN AKAN MENGISI BORANG UNTUK DUIT PENDAHULUAN TERSEBUT.. INSYAALLAH , DALAM MASA SEMINGGU , DUIT AKAN DIMASUKKAN.. CONTOHNYA DIRI INI TELAH MENGISI BORANG DAN MENGHANTAR.. DITANYA BILA AKAN DAPAT, INSYAALLAH MINGGU DEPAN... PERHATIAN SAHABAT2, PERMOHONAN PERLU DIBUAT DI BILIK KAUNSELING , ARAS 5 BLOK E PADA HARI RABU SAHAJA ..BILIK TERSEBUT TERLETAK BERHAMPIRAN KAUNTER UNTUK BENDAHARI UNTUK BAYAR YURAN , DIBAHAGIAN KIRI , BILIK PERTAMA ...


INFO PENTING!!

DIPEROLEH DINOTIS FAKULTI

PERHATIAN KEPADA PELAJAR2 BERMULA SESI
PENGAJIAN 2008/2009 DAN KEATAS,

YANG MENETAP DI LUAR KOLEJ YANG MASIH BELUM
MENDAFTAR SEBAGAI AHLI BERSEKUTU KOLEJ
UNTUK PENILAIAN KONPENTENSI GENERIK


DIKEHENDAKI ( WAJIB ) MENDAFTAR DENGAN KADAR SEGERA..

BORANG PENDAFTARAN KEAHLIAN BOLEH DIAMBIL DI BAHAGIAN AKADEMIK KOLEJ PUSAT PERKEMBANGAN PELAJAR, ARAS 4 BANGUNAN PUSANIKA, UKM BANGI..

TARIKH TUTUP PENDAFTARAN PADA 18 JANUARI 2010 ( ISNIN )

KEPADA SAHABAT YANG TERLIBAT SILA AMBIL PERHATIAN..
NOTIS TELAH DITAMPAL DI PAPAN KENYATAAN DI FAKULTI


DIHARAPKAN SAHABAT DAPAT MENYAMPAIKAN KEPADA YANG LAIN ..

"BERGERAK SEIRINGAN , MEMIMPIN PERUBAHAN"

SALAM INFORMASI

AMIN

Leave a Reply

ADAKAH KAU LUPA?

ADAKAH KAU LUPA?
ditujukan khas untuk para pejuang dan pencinta agama ALLAH,